Winther Medico A/S har ferielukket for al ekspedition 6. juli til den 30. juli - begge dage inklusive

Vilkår

På vores webshop kan du betale med følgende kreditkort:
Dankort, Visa/Dankort.

Ved køb af 1 til 5 fl. Enzylawin tillægges forsendelsegebyr på kr. 90,00.

Ved bestillinger af mere end 6 fl. Enzylawin, fremsender vi varerne uden gebyr.

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra WINTHER MEDICO WEBSHOP.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og WINTHER MEDICO .
Dokumentation og vejledning følger med leverancen fra.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning , er du meget velkommen til at kontakte os pr. telefon på 66 18 91 91, eller pr. e-mail på info@winthermedico.com.

Leveringstidspunkt og transport Levering af varer anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker ugentligt med Post Danmark.

Risikoen for varer købt hos WINTHER MEDICO overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation af eventuelle fejl eller mangler ved leveringen, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til WINTHER MEDICO.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest et år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, WINTHER MEDICO har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling: I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med almindelige kredit- og betalingskort. Alle priser i på web-adressen http://www. winthermedico.com – er inkl. moms.

Fortrydelsesret: Vi yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.